Skip to main content

Cultuur

BIJ LENTINK DOEN WIJ HET ANDERS

Wij zien elkaar

Ons DNA

Allemaal anders, maar met dezelfde mentaliteit. Dát is onze kracht! Met oog voor elkaar, staan we klaar voor onze collega’s en hebben we aandacht voor jouw werkdruk. Er voor elkaar zijn, tijdens en na kantooruren. Dát is Lentink.

Wij ZIEN JOU!

BIJ LENTINK STA JE OP 1

We vinden onze klanten belangrijk, maar jij staat op 1. Wij geloven erin dat als je goed zorgt voor de professionals, zij goed zorgen voor de klant. Je productiviteit is waar we op vertrouwen, overuren is iets waar we niet zo van houden. We hebben aandacht voor jouw werkdruk.

Meer weten over de Lentink cultuur? Bekijk dan de video.

WORK & LIFE BALANCE

VOOR 18:00 BEN JE THUIS

Bij Lentink ben je geen filerijder, maar een filevermijder. Bij ons ben je thuis voordat je partner ‘aan tafel’ roept. En ben je op tijd voordat je naar de training moet. We gaan voor de beste kwaliteit. Niet alleen voor de klant, maar juist ook voor jezelf en jouw gezin!

Meer weten over de Lentink cultuur? Bekijk dan de video.

Beslis mee

ÉCHT ONZE STRATEGIE

Ons succes is een cultuur waarin ‘wij’ voor ‘ik’ gaat. Waarin we allemaal anders, maar gelijk zijn. Een cultuur waarin niet alleen de partners onze strategie bedenken, maar iedereen meedenkt. Samen bepalen we ónze missie.

Solliciteer nu

Lentink Academy

Als je vooruit wilt

Vandaag telt. Maar binnen de accountancy ben je eigenlijk altijd bezig met morgen. Om daaraan bij te dragen vinden we het belangrijk dat je volop kansen krijgt om te groeien. Niet alleen in je werk, maar ook als persoon. De Lentink Academy maakt dat mogelijk!

Meer weten over de Lentink cultuur? Bekijk dan de video.

LENTINK PERSOONLIJK ONTWIKKELSYSTEEM

RUIMTE VOOR ONTWIKKELING

Wij bieden je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Het Lentink Persoonlijk Ontwikkelsysteem helpt je daarbij. Aan het einde van het jaar een beoordelingsgesprek? Wij voeren liever een waarderingsgesprek!

Meer weten over de Lentink cultuur? Bekijk dan de video.

Word een insider

Een kijkje achter de schermen

Maar hoe doen we dat dan? Bij Lentink houden we van hard werken, maar altijd met veel plezier. Kwaliteit, maar met gezelligheid. Om de sfeer erin te houden publiceren we elk kwartaal de Lentink Inside. Een nieuwsbrief van ons team voor ons team.

Bekijk hier