Skip to main content

(Aanstormende) professionals in de accountancy en fiscaliteit opgelet!

Klaar is voor de overstap?

BEN JIJ KLAAR VOOR DE OVERSTAP?

Stuur ons jouw contactgegevens tezamen met jouw rekening van maximaal € 1.000,=. Nodigen wij jou vervolgens uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Dan betalen wij na het kennismakingsgesprek jouw ingestuurde rekening! Dus vul snel het formulier in en wie weet betalen wij jouw rekening. Hopelijk tot snel!

OF KEN JIJ IEMAND DIE

KLAAR IS VOOR DE

OVERSTAP?

Stuur ons zijn of haar contactgegevens, na zijn of haar toestemming, tezamen met jouw rekening van maximaal € 1.000,=. Nodigen wij de door jou aangebrachte kandidaat uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Dan betalen wij na het kennismakingsgesprek jouw ingestuurde rekening! Dus vul snel het formulier in en wie weet betalen wij jouw rekening.

De actie Hier met je rekening loopt van 1 november 2023 tot en met 30 november 2023. In die periode kan jij jezelf of iemand anders aanbrengen. Lees hier de volledige actievoorwaarden.

Upload je rekening

Dus nog even in het kort...

 • icon

  Aanbrengen

  Breng jezelf of iemand anders via onderstaand formulier aan en stuur jouw rekening van maximaal € 1.000,= mee.

 • icon

  Kennismaken

  Als jouw profiel of dat van de aangebrachte kandidaat aansluit bij hetgeen wij zoeken, dan nodigen wij jou of de aangebrachte kandidaat uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op een van onze vestigingen.

 • icon

  Rekening betalen

  Als het kennismakingsgesprek heeft plaatsgevonden, dan betalen wij jouw rekening van maximaal € 1.000,=.

Upload hier je rekening

Lentink