Skip to main content

Internationaal

GEEN GRENS MET KRESTON GLOBAL

Internationaal

MET LENTINK

Kreston is een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en advieskantoren voor iedereen met grensoverschijdende ambities. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor jou als allround professional bij Lentink.

Meer over Kreston
0
Member firms
0
+
Offices
0
Countries
0
+
People

Voorbij de landgrenzen

MET KRESTON GLOBAL

Lentink is aangesloten bij Kreston Global, de nummer 13 netwerkorganisatie binnen de accountancybranche. Met Kreston Global helpen wij onze klanten zaken te doen in het buitenland. Daarnaast worden wij door Krestonkantoren wereldwijd gevraagd om Nederlandse dochter-maatschappijen te controleren. Voor onze internationale georiënteerde divisies hebben wij de ‘branding’ van Kreston toegevoegd in het logo. Vandaar Kreston Lentink Audit en Kreston Lentink Corporate finance.

Lentink is één van de zes Nederlandse kantoren die bij Kreston aangesloten is. Ieder kantoor heeft zijn eigen regio, waardoor samenwerken centraal staat in plaats van concurreren. Samen pakken we zaken op, zoals compliance, vaktechniek en data-analyse. Ook hebben we een gemeenschappelijk cursusaanbod. Zó kunnen we van en met elkaar leren. Doordat Lentink onderdeel is van Kreston Global zijn er meer dan genoeg mogelijkheden voor iedereen met ambities binnen en buiten de landsgrenzen.

Naast een brede internationale kennis, hebben we natuurlijk ook buitenlandse klanten. Voor controleopdrachten kan het zomaar zijn dat je een review van een groepsonderdeel mag doen bij een accountantskantoor in het buitenland. Ook ontvangen we van klanten complexe internationale fiscale vraagstukken die we met onze buitenlandse collega’s oppakken. Alleen ben je misschien sneller, maar samen komen we verder!